Nytårsmenu 2021

DKK249.00

MAYANs NYTÅRSMENU 2021

 

I år tilbyder MAYAN en “Old School” nytårsmenu der med 100% sikkerhed vil være en succes.
Set i lyset af de sidste 8års nytårsmenuer, tror vi på at der er grundlag for en drastisk menu ændring.
Vi forstår at nytårsaften skal være noget særligt når vi taler mad. Men når stort set alle restauranter og cateringvirksomheder faktisk tilbyder lidt det samme, så er det for os ikke noget særligt. Alle tilbyder fisk/skaldyr til forret, rødt kød til hovedret og en dessert hvor chokolade indgår.

 

MAYAN går i en helt anden retning og dermed bliver vores nytårsmenu 2021 unik i forhold til hvad vores gode kollegarer tilbyder.

 

Forret:
Bagerens hjemmelavede tarteletter med høns i asparges.
2 tarteletter pr. person.

 

Hovedret:
Kalvesteg stegt som vildt af gourmetkød fra “De Fynske Gårde”.
Kalvesteg, brun selv kartofler, pommes rissollées (små smørstegte kartofler), tyttebær, asier, waldorfsalat og flødelegeret vildtsauce. Hertil frisk gourmetsalat.

 

Dessert:
Nøddekurve med abrikos, jordbær og karamel is.
Hertil skovbær kompot.

 

Natmad: Mormors fantastiske Gullashsuppe med flutes.
Tilvalg.

 

Der medfølger en nem vejledning.
Alt maden tilberedes i en ovn med undtagelse af brun-selv-kartofler ogsaucen der skal varmes i en gryde. Hovedretten er klar på 30 min. fra du sætter den første mad i ovnen og til hovedretten er klar til servering.

Du skal selv anrette maden på dine egne tallerkner.

 

Afhentning kan ske imellem kl. 15.00 og kl. 18.00 den 31/12-2021.

Der er telefonsupport fra kl. 17.00 til kl. 19.00 hvis du har spørgsmål til tilberedningen.

Min. 2 kuverter. Der er et begrænset antal menuer til salg.

Godt Nytår

 

Valgmulighed(Required)
Bestil ekstra tarteletter og/eller natmad.
Tidspunkt for afhentning(Required)
Skriv her hvornår du forventer at afhente din nytårsmenu. Du kan afhente fra kl. 15.00 til kl. 18.00
:
Kategori:

Beskrivelse

Nytårsmenu 2021 Søndersø, Otterup, Bogense, Morud, Korup, Kirkendrup og Nordfyn.

 

MAYANs NYTÅRSMENU 2021

I år tilbyder MAYAN en “Old School” nytårsmenu der med 100% sikkerhed vil være en succes.
Set i lyset af de sidste 8års nytårsmenuer, tror vi på at der er grundlag for en drastisk menu ændring.
Vi forstår at nytårsaften skal være noget særligt når vi taler mad. Men når stort set alle restauranter og cateringvirksomheder faktisk tilbyder lidt det samme, så er det for os ikke noget særligt. Alle tilbyder fisk/skaldyr til forret, rødt kød til hovedret og en dessert hvor chokolade indgår.

MAYAN går i en helt anden retning og dermed bliver vores nytårsmenu 2021 unik i forhold til hvad vores gode kollegarer tilbyder.

Forret:
Bagerens hjemmelavede tarteletter med høns i asparges.
2 tarteletter pr. person.

Hovedret:
Kalvesteg stegt som vildt af gourmetkød fra “De Fynske Gårde”.
Kalvesteg, brun selv kartofler, pommes rissollées (små smørstegte kartofler), tyttebær, asier, waldorfsalat og flødelegeret vildtsauce. Hertil frisk gourmetsalat.

Dessert:
Nøddekurve med abrikos, jordbær og karamel is.
Hertil skovbær kompot.

Natmad: Mormors fantastiske Gullashsuppe med flutes.
Tilvalg.

 

Der medfølger en nem vejledning.
Alt maden tilberedes i en ovn med undtagelse af brun-selv-kartofler ogsaucen der skal varmes i en gryde. Hovedretten er klar på 30 min. fra du sætter den første mad i ovnen og til hovedretten er klar til servering.

Du skal selv anrette maden på dine egne tallerkner.

Afhentning kan ske imellem kl. 15.00 og kl. 18.00 den 31/12-2021.

Der er telefonsupport fra kl. 17.00 til kl. 19.00 hvis du har spørgsmål til tilberedningen.

Min. 2 kuverter. Der er et begrænset antal menuer til salg.

Godt Nytår

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nytårsmenu 2021”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *