Nytårsmenu 2021

kr.249.00

UDSOLGT – UDSOLGT

MAYANs NYTÅRSMENU 2021
Støt vores lokale leverandører i denne corona-tid.

I år tilbyder MAYAN en “Old School” nytårsmenu der med 100% sikkerhed vil være en succes.
Set i lyset af de sidste 8 års nytårsmenuer, tror vi på at der er grundlag for en drastisk menu ændring.
Vi forstår at nytårsaften skal være noget særligt når vi taler mad. Men når stort set alle restauranter og cateringvirksomheder faktisk tilbyder lidt det samme, så er det for os ikke noget særligt. Alle tilbyder fisk/skaldyr til forret, rødt kød til hovedret og en dessert hvor chokolade indgår.

 

MAYAN går i en helt anden retning og dermed bliver vores nytårsmenu 2021 unik i forhold til hvad vores gode kollegarer tilbyder.

 

Forret:
Bagerens hjemmelavede tarteletter fra Korup bageri med høns i asparges.
2 tarteletter pr. person.

 

Hovedret:
Kalvesteg stegt som vildt af gourmetkød fra “De Fynske Gårde i Morud”.
Kalvesteg, brun selv kartofler – vi har lavet bruning du skal bruge, pommes rissollées (små smørstegte kartofler), tyttebær, asier, waldorfsalat og flødelegeret vildtsauce. Hertil frisk gourmetsalat.

Kristian – De Fynske Gårde

 

 

Dessert:
Nøddekurve fra Bagermesteren i Super Brugsen Søndersø – med hjemmelavede abrikos, jordbær og karamel is. Hertil skovbær kompot.

 

Natmad: Mormors fantastiske Gullashsuppe med flutes.
Tilvalg.

 

Der medfølger en nem vejledning.
Alt maden tilberedes i en ovn med undtagelse af brun-selv-kartofler og saucen der skal varmes i en gryde. Hovedretten er klar på 30 min. fra du sætter den første mad i ovnen og til hovedretten er klar til servering.

Du skal selv anrette maden på dine egne tallerkner.

 

Afhentning kan ske imellem kl. 15.00 og kl. 18.00 den 31/12-2021.

Der er telefonsupport fra kl. 17.00 til kl. 19.00 hvis du har spørgsmål til tilberedningen.

Min. 2 kuverter. Der er et begrænset antal menuer til salg.

Godt Nytår

 

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Nytårsmenu 2021 Søndersø, Otterup, Bogense, Morud, Korup, Kirkendrup og Nordfyn.

 

MAYANs NYTÅRSMENU 2021

Vejledning til nytårsmenu:

Forret:
En gryde med 1 dl. vand bringes i kog. Tarteletfyld varmes i gryden til min 80 gr. under omrøring. Tarteletfyld må ikke koge men bringes op til kogepunktet.

Tarteletter varmes i oven ved 170 gr. i ca. 10 min. til de er sprøde og gennemvarme. Pas på tarteletterne ikke bliver brune/mørke i ovnen.
Når tarteletterne er varme tilsættes tarteletfyld og tarteletter pyntes af med lidt hakket persille og tomatconcassé.
Retten er klar til servering.

Hovedret:

Kalvekødet og de små smørstegte kartofler med smør på toppen sættes i ovnen i ca. 20 min. ved 170 gr. Kalvekødet skal være tildækket med låg eller stanniol så kødet ikke bliver tørt. Kødet kan varmes i mikroovn men ikke kartoflerne.

Smør smeltes på en pande. Når smørret er smeltet tilsættes de brunede kartofler med sukkerlagen fra posen. Vend forsigtig kartoflerne så de brunes på alle sider. Lad kartoflerne ”koge” i sukkerlagen til de har en gyldenbrun farve. Tag kartoflerne af varme men lad dem blive i panden ind til du skal servere maden.

I en gryde varmes saucen under omrøring til saucen når kogepunket.

Asier, tyttebær salat og waldorfsalat sættes i skåle på bordet.

Dessert:

Isen anrettes i nøddekurve og med en spiseske tilsættes skovbær kompotten isen, eller kompotten ligges på tallerken ved siden af nøddekurven.

Natmad:
Suppen varmes i gryden til den kommer i kog. Tag suppen af og servere suppen.
Flutes varmes i ca. 14 min. ved 175 gr. Flutes er klar når de er sprøde.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nytårsmenu 2021”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.