Nytårsmenu 2022
kr.359.00
Der sælges KUN 50 kuverter af denne fantastiske menu!
Forret.
Ceviche med torskeloins, syltet sennep og hummermousse.
Hertil surdejsbrød.
Ceviche stammer fra Peru, og det er en slags salsa med fisk, som serveres kold. Ceviche laves på mange forskellige måder, alt afhængig af hvor i verden man er, og hvem der laver retten. Eller hvilket køkken man bliver inspireret af.
Mellemret 1.
Oksecarpaccio med fennikelcreme, friteret jordskokker og tørret
æggeblomme, blomster og melon.
Hovedret.
Kalvemedaljon og braiseret kalvespidsbryst fra De Fynske Gårde med bagte aubergine og cherrytomat på selleribund. Hertil friske grønne asparges, sherrykogte skovbær, pommes Rösti og estragonsauce.
Mellemret 2:
Lækre saltede agurker med et frisk twist fra citron, dild og
mynte med god hvidskimmelost.
Dessert.
Bærmousse af blåbær og hindbær med et nordisk twist og græsk yoghurt.
Forret, mellemretter og dessert er anrettet og klar til servering ved afhentning.
Hovedretten skal bages i ovnen.
Først sættes pommes Rösti i ovnen i 5 min. ved 180 grader.
Når de 5 min. er gået sættes kød og auberginer ind i ovnen og bages 13 min. ved 180 grader.
I en passende gryde bringes vand og lidt salt i kog. De grønne asparges kommes i det kogende vand.
Bring vandet op til kogepunktet – uden og koge – træk gryden fra varmen og lad aspargesene trække færdige i ca. 1 min.
Saucen varmes under omrøring til den kommer i kog.
Anretning:
På en tallerken ligges asparges på midten. Kalvespidsbryst lægges oven på asparges. Kalvemedaljon skæres igennem vandret og lægges på spidsbrystet så den røde side vender opad.
Skovbær fordels i dråber rundt på tallerken. Auberginer og cherrytomat på selleribund sættes i hver sin ende af kødet. Kødet afpyntes med frisk timian.
Sauce og kartofler serveres i skåle ved siden af.
Min 2 kuverter.
Ikke på lager
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.