Nytårsmenu 2020

DKK249.00

Forret:
Flødelegeret Hummersuppe med purløg, røget laks, sesambagte stykker af torsk og krebs.
Hertil flutes.

Hovedret:
Oksemørbrad og glaseret kalve spidsbryst af limousine kød fra “De Fynske Gårde”.
Hertil rodfrugter med svampe, Kartoffel rösti gratinerede med kartoffelpuré med bacon, urtessky monteret med smør og bagte mini tomater.

Dessert:
Chokolademousse med nøddecrumble og appelsin panna cotta, pyntet med hvid chokolade og karamel.
Anrettet i glas.

 

Der medfølger en nem vejledning.
Alt maden tilberedes i en ovn med undtagelse af saucen der skal varmes i en gryde.
Hovedretten er klar på 20 min. fra du sætter den første mad i ovnen og til hovedretten er klar til servering.

Du skal selv anrette maden på dine egne tallerkner.

Afhentning kan ske imellem kl. 14.30 og kl. 18.00 den 31/12-2019.

Der er telefonsupport fra kl. 17.00 til kl. 21.00 hvis du har spørgsmål til tilberedningen.

Min. 2 kuverter. Der er et begrænset antal menuer til salg.

Godt Nytår

 

Køb nu Læs mere