Beskrivelse
2 eller 3 retters menu
Min. 10 personer
Nedenstående forslagene kan kombineres efter behov,
og serveres både som 2 eller 3 rettes menu.
Vi er dog altid behjælpelig med at sammensætte andre
forslag til menuer.
Forretter
Kyllingebryst anrettet på melonsalat.
Hertil flutes og dressing
Rejecoktail med dressing og flutes.
Laksemousse anrettet på salat.
Hertil citrondressing og brød.
Hovedretter
Kalvekølle med ristede svampe og
courgetter hertil pommes rösti og estragon sauce.
Braiseret nakkefilet i egen sky serveret med rustik
kartoffelmos og bagte rodfrugter.
Ovnbagt Laks med citrus dampede
gulerødder, hertil dild kartofler og urtesauce.
Desserter
Tiramisu med rabarberkompot.
Islagkage med daim og hindbær.
Udvalg af oste med syltede nødder og oliven
hertil knækbrød.
2 retters menu, pr. person ………………………………………..kr. 195,00
3 retters menu, pr. person ………………………………………..kr. 240,00
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.