REJECOCKTAIL

rejecocktail i skål

Rejecocktail kan nem blive en udfordring at spise, da mange laver rejecocktail i glas.
Det betyder ofte at salaten er i bunde af glasset og rejerne øverst i glasset.
På denne måde spiser man først rejer og bagefter salat, hvilket efter min mening, ikke er hensigten.
Derfor laver MAYAN.DK rejecocktail i en lille skål! På denne måde kan man få rejer og salat med på gaflen – på én gang.

Opskrift til 4 personer:

300  gram  Rejer uden skal

100  gram Iceberg

Dressing:

1        dl. Creme fraiche 38 %

0.5    dl. Piskefløde

4        spsk.  Tomatketchup

4       spsk.  Engelsk Sauce

Lidt   Salt

Pynt: Citron, Tomater, aspargessnitter, kaviar, revet gulerod og frisk dild.

Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, engelsk sauce og salt. Pisk fløden lidt stiv, vend den i creme fraiche og smag dressingen til.

Skyl og snit salaten.

Fordel salaten i skåle. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste.

Server rejecocktailen med lune flutes og dressing.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *