Rejecocktail kan nem blive en udfordring at spise, da mange laver rejecocktail i glas.
Det betyder ofte at salaten er i bunde af glasset og rejerne øverst i glasset.
På denne måde spiser man først rejer og bagefter salat, hvilket efter min mening, ikke er hensigten.
Derfor laver MAYAN.DK rejecocktail i en lille skål! På denne måde kan man få rejer og salat med på gaflen – på én gang.
Opskrift til 4 personer:
300 gram Rejer uden skal
100 gram Iceberg
Dressing:
1 dl. Creme fraiche 38 %
0.5 dl. Piskefløde
4 spsk. Tomatketchup
4 spsk. Engelsk Sauce
Lidt Salt
Pynt: Citron, Tomater, aspargessnitter, kaviar, revet gulerod og frisk dild.
Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, engelsk sauce og salt. Pisk fløden lidt stiv, vend den i creme fraiche og smag dressingen til.
Skyl og snit salaten.
Fordel salaten i skåle. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste.
Server rejecocktailen med lune flutes og dressing.
Velbekomme.