Forret:
Flødelegeret Hummersuppe med purløg, røget laks, sesambagte stykker af torsk og krebs.
Hertil flutes.
Hovedret:
Oksemørbrad og glaseret kalve spidsbryst.
Hertil rodfrugter med svampe, Kartoffel rösti gratinerede med kartoffelpuré med bacon, urtessky monteret med smør og bagte mini tomater.
Dessert:
Chokolademousse med nøddecrumble og appelsin panna cotta, pyntet med hvid chokolade og karamel.
Anrettet i glas.
Der medfølger en nem vejledning.
Alt maden tilberedes i en ovn med undtagelse af saucen der skal varmes i en gryde.
Hovedretten er klar på 20 min. fra du sætter den første mad i ovnen og til hovedretten er klar til servering.
Du skal selv anrette maden på dine egne tallerkner.
Afhentning kan ske imellem kl. 14.30 og kl. 18.00 den 31/12-2019.
Der er telefonsupport fra kl. 17.00 til kl. 21.00 hvis du har spørgsmål til tilberedningen.
Min. 2 kuverter. Der er et begrænset antal menuer til salg.
Godt Nytår