Nytårsmenu 2020 Tarup Korup Næsby Bolbro

Nytårsmenu 2020

DKK249.00

Forret:
Flødelegeret Hummersuppe med purløg, røget laks, sesambagte stykker af torsk og krebs.
Hertil flutes.


Tilberedning: Hummersuppen bringes i kog under omrøring og tages af varmen når suppen koger. På en dyb varm tallerken, eller i en varm suppekop, lægges den røget laks, torskestykker og krebs. Den kogende hummersuppe hældes over fisken. Hakket purløg drysses på toppen lige inden servering. Flutes bages 8-11 min. i en ovn ved 190 grader eller ind til brødet er sprødt.

Hovedret:
Oksemørbrad og glaseret kalve spidsbryst af limousine kød fra “De Fynske Gårde”.
Hertil rodfrugter med svampe, Kartoffel rösti gratinerede med kartoffelpuré med bacon, urtesskysauce monteret med smør og bagte mini tomater.


Tilberedning.

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Kom de 2 slags kød og kartofler i den forvarmede ovn.
  • Kødet tages ud af ovnen efter 15 minutter, bedst med centrumtemperatur på 56-58 grader. Lad kødet hvile, inden det skæres i skiver.
  • Skru ovnen ned på 175 grader. Sæt rodfrugter med svampe og tomater ind i ovnen sammen med kartoflerne og bag videre i ovnen i 15 – 20 minutter mere. Hold øje med at kartoflerne og grøntsager ikke bliver sorte.
  • Varm saucen op til den koger. Skru ned for varmen og pisk smørret ud i saucen. Må herefter ikke koge.
  • Anret mørbrad og kalvekød på lune/varme tallerkener.
  • Læg rodfrugter og svampe på den ene side af kødet, kartoffel og tomater på den anden side af kødet.
  • Kom den varme urteskysauce derom og pynt med ærtespirer til slut.

 

Dessert:
Chokolademousse med nøddecrumble og appelsin panna cotta, pyntet med hvid chokolade og karamel.
Anrettet i glas.


Tilberedning: Åben glasset hvor desserten er i og drys hakket hvid chokolade på toppen.


Der medfølger en nem vejledning.
Alt maden tilberedes i en ovn med undtagelse af saucen der skal varmes i en gryde.
Hovedretten er klar på 30 min. fra du sætter den første mad i ovnen og til hovedretten er klar til servering.

Du skal selv anrette maden på dine egne tallerkner.

Afhentning kan ske imellem kl. 14.30 og kl. 18.00 den 31/12-2020.

Der er telefonsupport fra kl. 17.00 til kl. 21.00 hvis du har spørgsmål til tilberedningen.

Min. 2 kuverter. Der er et begrænset antal menuer til salg.

Godt Nytår

KØB https://mayan.dk/vare/nytaarsmenu-2020/