Konfirmation 2021 Vind et gavekort til 3.221.- kr.

Deltag i udtrækningen om et gavekort hos MAYAN for 2 pers. til Eksklusiv Spa- og Wellness ophold på Hotel Marina, Grenaa. Værdi 3.221.- kr. når du køber mad til konfirmation hos MAYAN.DK

 

 

I perioden den 29/03-2021 og til den 30/09-2021 deltager du i vores konkurrence om at vinde et Eksklusiv Spa- og Wellness ophold for 2 personer på Hotel Marina i Grenaa når du køber konfirmationsmad hos MAYAN.DK. Vinderen får automatisk besked.

Gavekortet for 2 personer indeholder:
2 overnatninger i dobbeltværelse med eget badeværelse, stor morgenbuffet begge dage, 3-retters aftenmenu eller buffet i hotellets restaurant, eftermiddagskaffe/te begge dage, kage den ene dag, fri adgang til wellnessområde m. stor swimmingpool, jacuzzi, dampbad, sauna og fitness. Ved ankomst søndag til torsdag inkluderes kaffe og sødt efter middagen samt en nydelig velkomstpakke på værelset som indeholder 1/1 flaske bobler samt chokolade, sprødt og frugt.

Jeres Værelsestype:
2 overnatninger i standart dobbeltværelse med kingsize seng, eget badeværelse, fri WiFi.

Morgenbuffet: Stor og dejlig morgenmadsbuffet begge dage.

3-retters aftenmenu:
Lækker 3-retters aftenmenu på ankomstdagen, som serveres i hotellets egen hyggelige restaurant. På udvalgte dage får man i stedet adgang til en mindst lige så lækker og stor aftenbuffet.

Eftermiddagskaffe/te og kage:
Eftermiddagskaffe/te serveres begge dage. Den ene dag serveres også et lækkert stykke kage til.

Fri adgang til spa- og wellness center:
Hotel Marina er et spahotel for sig! Her er flere forskellige pools, boblebade, sauna, dampbad og fitness. Udover dette, er der selvfølgelig også rig mulighed for at bestille diverse behandlinger som massage og ansigts-behandlinger m.m. og vil man heller slappe af i et af hotellets private spakabiner er det også en mulighed.

Velkomstpakke m.m.:
Ved ankomst søndag til torsdag inkluderes kaffe og sødt efter middagen samt en nydelig velkomstpakke på værelset som indeholder 1/1 flaske bobler samt chokolade, sprødt og frugt.

 

Anvendelse:
Gavekortene kan benyttes alle ugens 7 dage, på alle åbningsdage hele året rundt, og har en udløbsdato på 18 måneder. Der er ingen ekstra tillæg i hverken weekender eller ferier!

COVID-19: Vi forlænger levetiden på dit gavekort tilsvarende den tid Hotel Marina eventuelt er lukket ned grundet COVID-19. Eksempel: Hvis Hotellet er nedlukket i 60 dage, så bliver dit gavekort automatisk forlænget med 60 dage. På den måde har alle gavekortindehavere altid 12 måneder (hvor Hotel marina er åben) til at afvikle opholdet.

 

Nøgleord: Konfirmation 2021, konfirmationskjoler, mad til konfirmation, catering til konfirmation, mad ud af huset konfirmation, konfirmationsmenu.