Special Dishes Today

Lets Discover Food

kr.64.00
Build Your Own Schnitzel – Junior

Dejlig saftig schnitzel af svinefilet.
Du bygger selv din schnitzel så den bliver som du kan li den.
Schnitzel 125 gr.

 

Udsalg
kr.96.00
Højtbelagt Smørrebrød

SHOP 24 TILBUD
Sidste tilbud i denne omgang!
Slutter kl. 24.00 31/07/2022

 

Gør det let og lækkert med højtbelagt smørrebrød fra MAYAN.

Saml familien om spisebordet og gør det både let og lækkert med højtbelagt smørrebrød fra MAYAN. Smørrebrødet vil være et garanteret hit til både fødselsdagen, receptionen, studentergildet og gadefesten – eller måske på jobbet?

For kun 96,- kr. får du 6 stykker veltilberedte klassisk dansk smørrebrød med hjemmelavede pålæg smurt efter nordjyske traditioner.
Du får: 2 Æg og rejser, 2 Roastbeef, 1 Hamburgerryg og 1 Flæskesteg.

  • Du kan købe så mange du vil med skal mindst afhente 6 stykker af gangen.
  • Du kan afhente dine smørrebrød på alle åbningsdage.
  • Skal være afviklet senest 30.09.2022
  • Skal bestilles senest dagen før kl. 12.00 inden afhentning.
  • Kun takeaway.

Velbekomme.

kr.278.00
Luksus GrillBuffet Medlemstilbud

I år tilbyder vi en super lækker grillbuffet med de klassiske grillretter.
Velbekomme.

 

Grillbuffeten består af:

Kylling marineret i paprika og dild
(kyllingen er forstegt, så skal kun varmes på grillen)

Store Grillmedister

Burgerbøffer

Marinerede koteletter med BBQ

Hjemmelavede sommer kartoffelsalat med sennep/ymer og friskhaket krydderurter.

Saltbagte nye kartofler.
(Er forbagt og skal lunes på grillen i alu-bakke)

Melonsalat med salatost.
Spidskålssalat med sweet chili.
Pastasalat med tomatpesto og frisk spinat.
Burgerboller
Iceberg salat, Tomat, Agurk, Løgringe, Smelteost, Rød dressing.
(Til burger)

Brødbuffet af ciabattabrød bagt med krydderier.

Dessert:
Blød Jordbærkage med vaniljecreme, makroner, chokolade, flødeskum på lagkagebund.

En lækker grillbuffet hvor alle – store som små – kan deltage.
Min. 10 kuverter.

 

kr.395.00
Gourmetmenu 5 retter eksklusiv

Lækker gourmetmenu der kan bruges når du vil forkæle dine gæster med noget ud over det sædvanlige. Denne gourmetmenu kan bruges til alle former for fest bl.a. sølvbryllup, fødselsdag og bryllup ect.

 

Forret.
Ceviche med torskeloins, syltet sennep og hummermousse.
Hertil surdejsbrød.

Ceviche stammer fra Peru, og det er en slags salsa med fisk, som serveres kold. Ceviche laves på mange forskellige måder, alt afhængig af hvor i verden man er, og hvem der laver retten. Eller hvilket køkken man bliver inspireret af.

Mellemret 1.

Oksecarpaccio med fennikelcreme, friteret jordskokker og tørret
æggeblomme, blomster og melon.

Hovedret.

Kalvemedaljon og braiseret kalvespidsbryst fra De Fynske Gårde med bagte aubergine og cherrytomat på selleribund. Hertil friske grønne asparges, sherrykogte skovbær, pommes Rösti og estragonsauce.

Mellemret 2:

Lækre saltede agurker med et frisk twist fra citron, dild og
mynte med god hvidskimmelost.

Dessert.

Bærmousse af blåbær og hindbær med et nordisk twist og græsk yoghurt.

 

Forret, mellemretter og dessert er anrettet og klar til servering ved afhentning.

Hovedretten skal bages i ovnen.

Først sættes pommes Rösti i ovnen i 5 min. ved 180 grader.
Når de 5 min. er gået sættes kød og auberginer ind i ovnen og bages 13 min. ved 180 grader.

I en passende gryde bringes vand og lidt salt i kog. De grønne asparges kommes i det kogende vand.

Bring vandet op til kogepunktet – uden og koge – træk gryden fra varmen og lad aspargesene trække færdige i ca. 1 min.

Saucen varmes under omrøring til den kommer i kog.

Anretning:
På en tallerken ligges asparges på midten. Kalvespidsbryst lægges oven på asparges. Kalvemedaljon skæres igennem vandret og lægges på spidsbrystet så den røde side vender opad.

Skovbær fordels i dråber rundt på tallerken. Auberginer og cherrytomat på selleribund sættes i hver sin ende af kødet. Kødet afpyntes med frisk timian.

Sauce og kartofler serveres i skåle ved siden af.

Min 10 kuverter.

image
image