Giv et måltid mad

Ved at give et måltid mad støtter du personer der – uden at ville det – vedvarende eller akut har fået væsentligt dårligere livsvilkår end andre, især på grund af manglende ressourcer, og hvor personerne kun har ringe eller ingen mulighed for selv at ændre situationen.

Et eksempel på en sådan situation kunne være en enlig mor med to børn der rammes af kontanthjælpesloftet. Dagligdagen er svær at få til at hænge sammen, der er ikke penge i overskud til en hyggelig weekend. Børnene hører jævnligt at deres kammerater er på McDonald’s, har slikaften og går til fodbold og andre fritidsaktiviteter. Det er ikke en nem situation at skulle vokse op under sådanne betingelser, hvor man ikke selv har de samme oplevelser. Man bliver hurtig isoleret i klassen.


Et andet eksempel kunne være at der opstår en akut social begivenhed, hvor der bare ikke er penge i overskud til at foretage sig noget som helst. Det kunne være et dødsfald, man er blevet fyret fra sit arbejde, mistet sin bolig, eller en skilsmisse.


At kunne få et måltid mad er jo ikke noget som ændre nogle af ovennævnte situationer væsentligt. Dog vil et måltid mad kunne give en oplevelse af ”at der er nogen som tænker på mig”, og ønsker at give en god oplevelse – midt i en formørket hverdag.
For nogle kan det faktisk være årsagen til, at de ikke går sulten i seng.
For et barn kan det være årsagen til at få en hyggeaften, og et lille pusterum hvor vi har fællesskab omkring et måltid mad. Et øjeblik – hvor vi kan glemme.


Hvis du ønsker at give et måltid mad, kan du sende dit støtte til MAYAN på Mobilepay til 70094, og skriv ”Giv et måltid” som notat til din indbetaling.

Pengene går ubeskåret til råvarer.
Når vi ser din indbetaling sender vi dig en kvittering.


Lad os sammen vise medmenneskelighed.
MAYAN.DK