Frokostordning Nordfyn

Sund og varieret FROKOSTORDNING

Med en frokostordning fra MAYAN gøres frokostpausen til dagens højdepunkt. Frokostordningen er varieret og sammensat ud fra sæsonen.
MAYANs frokostordning er portionsanrettet således hver medarbejder får sin egen “madbakke”. Det betyder at alle får samme udvalg, og kommer man lidt for sent til frokosten – så er “alle de gode ting” ikke spist! Det betyder også at virksomheden kan have fleksibel arbejdstid, så man kan spise når det passer bedst ind i arbejdsgangen.

Man bestiller for én uge af gangen (4 dage) og i skal mindst aftage 40 portioner mad på en uge. Det betyder i kan være 7 om mandagen og 13 om tirsdagen, eller hvordan det nu passer.

Prisen er 40,- kr. pr. måltid pr. dag der afregnes forud.

Ønsker du flere informationer om MAYANs frokostordning, så send en e-mail til info @ mayan.dk

En typisk ugeplan kunne se således ud:

Mandag
PÅLÆG: Breasola m. kapersmayo, grønne æbler, bladselleri, frisee & brøndkarse – Ålrøget skinke m. spidskål, skyr, fennikel & persille.
DEN LUNE RET: Frikadelle med rødkål
SALAT: Bulgur m. semi-tørrede tomat, kapers, citronsaft, salatløg & timian
Rugbrød og groft lys brød
Smør.

Tirsdag
PÅLÆG: Okseflank m. karsemayo, blommer, forårsløg, kina radise & karse. Leverpostej m. svampe, løg & syltede rødbeder
DEN LUNE RET: Svineculotte m. syltede porre & selleri.
SALAT: Kartoffelsalat m. yoghurt, agurk, radise & purløg
Rugbrød og groft lys brød
Smør.

Onsdag
PÅLÆG: Svinemørbrad m. gulerodspuré, ristede hasselnød, citronsaft & kruspersille. Kyllingbryst m. friskost, bladsellericrudité, syltet sennepskorn & dild
DEN LUNE RET: Laksefrikadelle med remoulade og citron
SALAT: Pastasalat m. krydderurtedressing, vesterhavsost, rapskim & ruccola
Rugbrød og groft lys brød
Smør.

Torsdag
PÅLÆG: Saltkød m. purløgsemulsion, cornichoner, fennikel & timian. Æg m. tomat, grøn olie & karse.
DEN LUNE RET: Arabisk kylling m. bønner & spidskommen- yoghurtdressing.
SALAT: Bagte gulerødder m. sorte oliven, parmesan, appelsin & basilikum
Rugbrød og groft lys brød
Smør.