Grillede Amerikansk...
 
Notifications
Clear all

Grillede Amerikanske spareribs

   RSS

0
Topic starter
24  stk. spareribs
     
    Marinade:
2  dl. tomatketchup
1  dl. rødvinseddike
1  dl. soja
2  spsk. Dijon sennep
½  dl. akacie honning
2  fed knust hvidløg
1-2  spsk. friske timianblade
1  tsk. stødt ingefær
1  tsk. Worcestersauce
   

et par stænk Tabasco efter smag

 

Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 30-45 minutter.

Pisk marinaden sammen. Gem ca. 1 dl. til pensling og servering.

Pensl de forkogte ribben med sammenrørt marinade. Læg dem i et fad eller i en frysepose. Lad kødet trække i min. 4-5 timer. Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker.

Grill ribbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte og pensl dem indimellem med marinaden.

Serveres med Grøn salat og groft rugbrød.

Tips:

Til de amerikanske spareribs kan desuden serveres Coleslaw.