24 | stk. | spareribs |
Marinade: | ||
2 | dl. | tomatketchup |
1 | dl. | rødvinseddike |
1 | dl. | soja |
2 | spsk. | Dijon sennep |
½ | dl. | akacie honning |
2 | fed | knust hvidløg |
1-2 | spsk. | friske timianblade |
1 | tsk. | stødt ingefær |
1 | tsk. | Worcestersauce |
et par stænk Tabasco efter smag |
Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 30-45 minutter.
Pisk marinaden sammen. Gem ca. 1 dl. til pensling og servering.
Pensl de forkogte ribben med sammenrørt marinade. Læg dem i et fad eller i en frysepose. Lad kødet trække i min. 4-5 timer. Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker.
Grill ribbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte og pensl dem indimellem med marinaden.
Serveres med Grøn salat og groft rugbrød.
Tips:
Til de amerikanske spareribs kan desuden serveres Coleslaw.