Notifications
Clear all

Oksebouillon

   RSS

0
Topic starter

Hej, jeg er helt klar over, at man får den bedste okse bouillon ved at koge en selv, men de 10-15 timer det tager, har jeg ikke. Jeg synes Knorr terninger er kedelige, hvilken er nærmest på hjemmelavet?

1 Svar
0
Topic starter

Fordi man bruger færdig oksebouillon i en ret er typisk fordi man vil have mere smag i maden. De fleste færdige bouilloner indeholder MEGET salt og ikke ret maget naturlig smag. Hvis du gerne vil lave en god gullash og i kun er to personer kan det være svært at få den kraftige kødsmag i retten, fordi der er ikke så meget kød i retten til at give smag.
Der er ikke så mange som koger deres egen bouilloner da man ikke synes at have tiden til dette. Et godt alternativ er at købe en færdig frossen suppe af okse eller høns. 😮 Brug suppen i samme mængder som du tilfører vand til retten. På tilbud kan du ofte købe 1L suppe for 10.- kr. Hvis du vil bruge færdig oksebouillon kan du bruge den økologisk oksebouillon fra Oscar som ikke indeholder meget salt.

Dette indlæg blev ændret 2 måneder siden af Per Schmidt