Coronavirus

Vores køkken holder åbent og leverer mad til firmaer, fester, take away og højtider.
Vi har bl.a. indført selskabsmad/catering helt ned til 4 personer.
Alt personale har fået skærpede påbud om hygiejne og renlighed, men da COVID-19 ikke smitter via fødevarer, vurderer vi på nuværende tidspunkt, at det er forsvarligt at fortsætte produktionen i vores køkken. Vi har naturligvis et øget fokus på situationen og tjekker dagligt sundhedsministeriet og fødevarestyrelsen om der er nye retningslinjer og anbefalinger.

Skulle du have bestilt mad til en begivenhed i den nærmeste fremtid og har spørgsmål eller behov for at aflyse din bestilling, kan du henvende dig via vores kontaktformular på hjemmesiden.

21/5-2020

Forsamlingsforbuddet hæves til 30-50 fra 8. juni, mens det forventes hævet yderligere fra 8. juli og igen fra 8. august.

Det viser en aftale for yderligere genåbning af Danmark. Den blev alle Folketingets partier enige om sent onsdag aften efter forhandlinger det meste af dagen. Med aftalen åbnes der for eksempelvis sommerbryllupper, gadefester, fødselsdage og konfirmationsfester. Dog under visse forhold.

23/3-2020

Vi har indført kontaktløs ordreudlevering, så kunderne og ansatte ikke kommer i berøring med hinanden.

 

 

11/3-2020

AFHENTNING AF TAKE AWAY MAD
På baggrund af statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag den 11/3 har MAYAN besluttet at alt afhentning af Take Away mad skal ske fra vores P-plads.

(se billede)
For at undgå at vores kunder kommer til at stå i kø, og dermed muligvis kan smitte hinanden med virus, så kommer vi nu ud til bilen med din mad. Du undgår dermed kontakt med andre kunder og kan trygt afhente din Take Away mad.
Coronavirus smitter IKKE igennem maden, og da MAYAN ikke er en restaurant hvor kunder kan sidde og spise deres mad, fortsætter MAYAN uændret med salg af Take Away mad og catering til fester. Vi tager blot de forebyggende forholdsregler vi kan for at leve op til situationens alvor i denne sag.

 

AFHENTNING AF MAD TIL SELSKABER
Afhentning skal ske i vores butik.
Afsprit venligst hænder inden i tager i dørhåndtaget hos MAYAN.

 

Nyt fra Fødevarestyrelsen:
20/3.2020
Kan man spise sig til et bedre immunforsvar?
Læs artikel.