Coronavirus

Vores køkken holder åbent og leverer mad til firmaer, fester, take away og højtider.
Vi har bl.a. indført selskabsmad/catering helt ned til 4 personer.
Alt personale har fået skærpede påbud om hygiejne og renlighed, men da COVID-19 ikke smitter via fødevarer, vurderer vi på nuværende tidspunkt, at det er forsvarligt at fortsætte produktionen i vores køkken. Vi har fokus på håndhygiejne, rengøring og afspritning af kontaktpunkter. Vi har naturligvis et øget fokus på situationen og tjekker dagligt sundhedsministeriet og fødevarestyrelsen om der er nye retningslinjer og anbefalinger.

Skulle du have bestilt mad til en begivenhed i den nærmeste fremtid og har spørgsmål eller behov for at aflyse din bestilling, kan du henvende dig via vores kontaktformular på hjemmesiden.


10/6-2020

Fest der afholdes hjemme.

Afholder du din fest hjemme, altså såfremt det kun er beboerne i boligen, der har adgang til den eller den tilstødende have. Her er det lovligt at forsamles så mange mennesker, man har lyst til - og ikke mindst til så langt ud på natten, gæsterne nu engang kan holde sig vågne, og så længe ordentbekendtgørelsen bliver overholdt. Det anbefales dog fortsat, at man maksimalt forsamler sig 50 personer ad gangen.

 

8/6-2020

Forsamlingsforbuddet bliver i dag hævet til 50 personer.

Af regeringens forslag fremgår det, at forsamlingsforbuddet hæves yderligere til 100 personer fra den 8. juli og til 200 fra den 8. august i de tilfælde, hvor "arrangøren er omfattet af sektorpartnerskabsretningslinjer". For øvrige arrangementer og forsamlinger vil grænsen fortsat være 100 personer. Samtidig undtages blandt andet selskaber, møder og konferencer, så der bliver mulighed for at samle op til 500 personer ad gangen.

 

28/5

Køkken- og serveringspersonale m.v. skal overholde de regler, der normalt gælder for fødevarevirksomheder, herunder ift. hygiejne. Ifølge retningslinjerne fra Erhvervsministeriet m.fl. er der som udgangspunkt ikke behov for at bruge handsker ved almindelig håndtering af fødevarer i professionelle køkkener, hvor medarbejdere m.v. har en passende håndhygiejne. Serveringspersonale o.l. bør undlade at røre ikke-emballerede fødevarer, og det er således heller ikke nødvendigt, at de bruger handsker.

21/5-2020

Forsamlingsforbuddet hæves til 30-50 fra 8. juni, mens det forventes hævet yderligere fra 8. juli og igen fra 8. august.

Det viser en aftale for yderligere genåbning af Danmark. Den blev alle Folketingets partier enige om sent onsdag aften efter forhandlinger det meste af dagen. Med aftalen åbnes der for eksempelvis sommerbryllupper, gadefester, fødselsdage og konfirmationsfester. Dog under visse forhold.

23/3-2020

Vi har indført kontaktløs ordreudlevering, så kunderne og ansatte ikke kommer i berøring med hinanden.

 

 

11/3-2020

AFHENTNING AF TAKE AWAY MAD
På baggrund af statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag den 11/3 har MAYAN besluttet at alt afhentning af Take Away mad skal ske fra vores P-plads.

(se billede)
For at undgå at vores kunder kommer til at stå i kø, og dermed muligvis kan smitte hinanden med virus, så kommer vi nu ud til bilen med din mad. Du undgår dermed kontakt med andre kunder og kan trygt afhente din Take Away mad.
Coronavirus smitter IKKE igennem maden, og da MAYAN ikke er en restaurant hvor kunder kan sidde og spise deres mad, fortsætter MAYAN uændret med salg af Take Away mad og catering til fester. Vi tager blot de forebyggende forholdsregler vi kan for at leve op til situationens alvor i denne sag.

 

AFHENTNING AF MAD TIL SELSKABER
Afhentning skal ske i vores butik.
Afsprit venligst hænder inden i tager i dørhåndtaget hos MAYAN.

 

Nyt fra Fødevarestyrelsen:
20/3.2020
Kan man spise sig til et bedre immunforsvar?
Læs artikel.