Corona Julefrokost 2020

covid19-julefrokost

COVID-19 / coronavirus har gjort at vi hos MAYAN har udviklet en særlig corona julefrokost til private og virksomheder. Julefrokosten 2020 bliver anderledes da COVID-19 i år sætter særlige krav til den måde vi afholder fester og sammenkomster på i 2020. Mange glæder sig hvert år til den store Julebuffet, men af sundheds og sikkerhedsmæssige årsager kan det være en fordel i år ikke at få den store Julebuffet. MAYAN har derfor udviklet en ny corona julefrokost  – COVID-19 Julefrokost.

Vi har sammensat 6 forskellige alu-bakker med låg, 3 med kold mad og 3 med lunt mad.
Der er 3 forskellige retter i hver alu-bakke, og standartproduktet er 2 alubakker; 1 alu-bakke med 3 kolde retter og 1 alubakke med 3 lune retter. Man kan herefter tilkøbe ekstra kolde retter og lune retter – eller begge dele således man i alt kommer op på 18 retter.

Når du afhenter/får leveret din corona Julefrokost er den kolde mad kold og den lune mad varm. Den varme mad leveres i varmekasse således du ikke skal tænke på at varme maden.
Når julefrokosten går i gang udleveres maden til gæsten og hver enkelt gæst har dermed sin egen julebuffet bestående henholdsvis af 6, 9, 12, 15 eller 18 retter mad. På denne måde undgår du/i smittespredning der kan opstå ved en buffet hvor mange mennesker er forsamlet og kan komme i kontakt med hinanden. Ved at gæsten har sin egen julebuffet gør også at gæsten forbliver på sin plads under spisningen, det betyder at du som vært har større kontrol over julefrokosten. MAYAN håber at vores COVID-19 Julefrokost vil hjælpe dig til at få en succesfuld og vellykket julefrokost hjemme hos dig selv eller i jeres virksomhed.